Блог створено з метою популяризації власного досвіду, а також для небайдужих батьків, зацікавлених учнів та творчих колег

субота, 24 лютого 2018 р.

Нас кличе у мандри дорога


 6 листопада 2017 року учні 6-А класу їздили на екскурсію до міста Кропивницького. Разом з ними побували там і учасники біологічного гуртка "Екосвіт" РЦ ДЮТ - Безлюдько М., Лога Є. та Нелень Я.
Діти відвідали Природничий відділ Обласного Краєзнавчого музею, побували на цікавому 3D фільмі в кінотеатрі "Портал" та поласували смачнющою піццою в місцевій піццерії. Гарним емоціям не було меж!
Адже саме екскурсії, подорожі, позакласні заходи найбільше запам'ятовуються в шкільному житті і завдяки їм клас учнів стає справжнім КОЛЕКТИВОМ!
Тож, перезимувавши, ми знову поїдемо у мандри!!!!!!!Діти відвідали Природничий відділ Обласного Краєзнавчого музею, побували на цікавому 3D фільмі в кінотеатрі "Портал" та поласували смачнющою піццою в місцевій піццерії. Гарним емоціям не було меж!Адже саме екскурсії, подорожі, позакласні заходи найбільше запам'ятовуються в шкільному житті і завдяки їм клас учнів стає справжнім КОЛЕКТИВОМ!Тож, перезимувавши, ми знову поїдемо у мандри!!!!!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар